Gå till innehåll

Ombudskvinna till S-kvinnor stad och län

Är du driven, energisk och brinner för att vara med och utveckla S-kvinnor? Då är det dig vi söker! Intresserad?

S-kvinnor är socialdemokratiska feminister som ställer klasskamp, kvinnokamp och antirasistisk kamp sida vid sida. S-kvinnor i Stockholm och S-kvinnor i Stockholms län är två av de största kvinnodistrikten inom S-kvinnor. Vi är och har alltid varit en avgörande röst inom S-kvinnor och inom den Socialdemokratiska rörelsen.

Vi är en folkrörelseorganisation med drygt 1600 medlemmar och tror på att vi tillsammans ska kunna forma framtiden i Stockholmsregion. Som ombudskvinna och styrelsens högra hand blir din viktigaste uppgift att engagera, stimulera, ge stöd till S-kvinnors klubbar, deras utåtriktade aktiviteter och dess medlemmar i föreningsarbetet.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill vara med och utveckla S-kvinnor i Stockholm stad och Stockholm län som organisation och vår politik. Du blir en viktig spelare för att stärka klubbarna och utveckla vår verksamhet.

Förutsättningarna för att du ska gilla uppdraget är att du tycker om och har god förmåga att uttrycka dig både skriftligt och muntligt. Du trivs med att möta människor som vill diskutera samhällsfrågor och våra värderingar.

Vi behöver någon som gillar ordning och reda, är en god organisatör samt är initiativrik, strategisk och kommunikatör. Att förberedda inför distriktårskongresser är en viktig arbetsuppgift. Vi förutsätter att du delar s-kvinnors värderingar. Tillträde april 2024 och tjänsten är på 40 procent. Vi tillämpar kollektivavtal.

Tjänsten kräver god datorvana samt god kännedom om sociala media.

Vi använder oss av en löpande rekryteringsprocess.
Detta innebär att urval och intervjuer sker löpande under annonseringen. Så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 mars.

Ansökan tillsammans med CV och personligt brev skickas till:
S-kvinnor Stockholm: stockholm@s-kvinnor.se och

Länets S-kvinnor: kvinnodistriktet.stockholmslan@gmail.com

Frågor besvaras av:
Ordförande S-kvinnor Stockholm stad Tara Twana 073-682 05 39

Ordförande S-kvinnor Stockholm län Julia Ekedahl 072-151 11 42

Omfattning: 40 procent
Anställningsform: Tillsvidare